Frendz for you Hair – hoofdsponsor

17 februari 2018 · by linda · Geen categorie

Frendz for you Hair is onze nieuwe hoofdsponsor.

Beste leden van de Boerehofstee,

Met trots hebben wij vorig jaar jullie allen laten weten dat het na een aantal jaren weer gelukt is om een hoofdsponsor aan het tennispark te binden. Na een aantal plezierige gesprekken zijn wij toen tot een akkoord gekomen met Frendz for your hair.

Deze “hair-fashion-beauty” salon is bekend in de gehele regio om zijn professionaliteit en vakkundigheid op het gebied van hair-dressing en beauty en is gevestigd aan de Dorpsstraat 16-18 in Twello.

Erick Brouwer is eigenaar van Frendz for your hair en is een zeer gedreven ondernemer.

Hij had het afgelopen seizoen vaker op ons park aanwezig willen zijn zodat jullie dan al kennis met hem konden maken maar was helaas regelmatig verhinderd.

Erick zal  voor Boerehofstee leden met speciale aanbiedingen gaan komen en deze zullen wij ook via o.a. de mail, Facebook en via onze site communiceren.

Wij als bestuur hopen dat u eens bij Erick binnen loopt om de sfeer, professionaliteit en vakkundigheid te ervaren. Daarnaast steunt u hiermee ook onze vereniging want voor elke knip- of beautybehandeling wordt een bedrag voor onze vereniging gereserveerd.

Het adres en telefoonnummer is:
Frendz for your hair
Dorpsstraat 16-18
7391 DE TWELLO
Telefoonnummer 0571-276734

Met vriendelijke groeten,

Bestuur tennisvereniging “de Boerehofstee”

Facebookpagina

 

 

Plaats een reactie