Krent Slem tennistoernooi weer op de kaart !

1 juli 2014 · by Martin · Krentslem, Nieuws

Hallo Boerehofstee’ers,Krent Slem Foto (site)

Na jaren een moeizaam Krent Slem Toernooi te hebben gehad kunnen we dit jaar zeggen dat de Krent Slem weer op de kaart staat! Wat is het weer leuk dat de Boerehofstee kan zeggen dat we een succesvol toernooi hebben georganiseerd. Met bijna 100 deelnemers is het een mooi begin van een nieuwe reeks Krent Slem Toernooien.
Ook was vrijdag echt een topavond! Op alle banen waren spannende wedstrijden bezig, Joost en Henk waren pizza’s aan het bakken in een echte houtgestookte oven, er was live muziek door ‘de Wurlitzers’ en de Ladiesnight was in volle gang met marktkraampjes, cocktailbar en een loting. We werden zondag een klein beetje overvallen door de regen, maar afgelopen maandag zijn de resterende wedstrijden ingehaald en hebben we de Krent Slem tot een goed einde kunnen brengen.
Middels dit bericht wil ik graag iedereen bedanken die geholpen heeft om van deze Krent Slem weer een succes te maken. Ook vind ik het erg leuk dat er zoveel Boerehofstee’ers hebben meegedaan, top!
Ik heb er vertrouwen in dat we volgend jaar wederom een mooi Krent Slem Toernooi kunnen neerzetten met hopelijk nog meer deelnemers!
Omdat we als toernooicommissie de smaak te pakken hebben, willen we eind september ook weer de clubkampioenschappen organiseren. Hou deze laatste week dus vrij in je agenda, we houden jullie op de hoogte hoe we de clubkampioenschappen gaan invullen.
(Ruudje: vraag je Susanne vast?)
Hier vind je de foto’s van ons toernooi 2014:
woensdag | donderdag | vrijdag | zaterdag | zondag
Namens de toernooicommisie,
Martin Bolderman
Hoofdsponsor: Doedel Cafe Tom Smeenk – Gall & Gall – Van Dalen – Veldwijk sportprijzen – Shell IJsselbrug – Boekhandel Oonk – Blanche – Fotoschool – Buitink sport Twello – Rituals – Armeva vastgoed – Overmars tuin en park Twello – Grouwstra auto’s – Klein Beernink – Fort Bronsbergen

 

Krent Slem Krant (site)

 

Plaats een reactie